Over Vogelvrij

Vogelvrij is specialist op het gebied van communicatie, agressiebeheersing en coachend leidinggeven. Wij hebben specifiek veel ervaring binnen de zorgsector en de SW-branche, maar ook andere branches zijn ons niet vreemd.

Wij adviseren, begeleiden, coachen en trainen management teams, groepen van medewerkers, maar ook complete organisaties naar een weerbare, daadkrachtige, vakkundige, klantvriendelijke en respectvolle houding.

In algemene zin werken wij toe naar een weerbare houding in al die situaties waarin mensen met elkaar communiceren, met elkaar in relatie staan en waar onderling spanningen, misverstanden en conflicten bestaan of kunnen ontstaan.

Meer specifiek zijn de situaties waarin spanningen worden veroorzaakt door (non)verbale agressie, ongewenst gedrag, manipulatief gedrag en bedreigingen in de contacten met relaties, klanten, cliƫnten, bewoners of omstanders.

Last but not least werken wij aan het weerbaar maken van mensen die te maken hebben met zeer stressvolle situaties zoals fysieke bedreiging, diefstal en overvallen.

Onze programma’s zijn altijd op maat gemaakt voor elke opdrachtgever. Elke organisatie, elk team, elke vraag, elke uitgangssituatie is immers uniek.

Onze methodiek is laagdrempelig, praktijkgericht en gebaseerd op een ‘no-nonsense’ mentaliteit.

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.